Ovo je demo trgovina. Narudžbe neće biti obrađene niti naplaćene, slobodno se registrirajte i istražite mogućnosti Magenta.

Služba za korisnike

Luma dostava i povrat

Nadamo se da volite kupovati u Lumi. Ovdje je naša izjava o dostavi i povratu kako bi bili sigurni da ćemo ispuniti Vaša očekivanja. Kontaktirajte nas.

Dostava i isporuka

Dostava i isporuka imaju glavnu ulogu kada govorimo o obradi internet narudžbi, odabiru artikala, pakiranju, transportu i rukovanju. Ne garantiramo vrijeme isporuke, ali činimo sve kako bi pružili točnu procjenu dostave.

Dostava je moguća samo radnim danom. Vrijeme za dostavu je 3-5 radnih dana od potvrđivanja narudžbe. Ukoliko je narudžba izvršena u subotu, nedjelju ili na praznik, bit će obrađena prvog radnog dana.

Povratak i zamjena

Nadamo se da ćete biti zadovoljni Vašom narudžbom! Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, rado ćemo prihvatiti Vaš pravovremeni povrat nekorištene ili neispravne robe. Rabljena roba ne može se vratiti, osim ako je neispravna.

Vraćanje dara

Pri povratku dara, Inchoo poklon kartica bit će izdana na primatelja dara u iznosu vraćene robe. Kartica se može koristiti isključivo za kupnju na Inchoo demo trgovini.
© 2018 Magento. Hrvatski Magento 2 demo. Izrada: Inchoo.hr